Om Carbon-rep

Vi har skiftet navn fra

Carbon-rep er startet i 2009 af Torben iisager, som er industriel designer, udviklingsingeniør og passioneret mountainbikerytter.

Vores teknikker er udviklet i samarbejde med vores udenlandske samarbejdspartnere, er testet af Teknologisk Institut og er under stadig udvikling til fordel for alle parter. Efter mange år med fokus på reparationer af cykelrammer, MC-dele, camerastativer kajakker og dele til racerbiler, har vi nu lagt produktionen om til udvikling, specialproduktion og test.


Vores værksted er derfor ikke indrettet til individuelle reparationer, men hvis vi genoptager denne service, vil det komme til at fremgå af denne side.


Vi samarbejder med forsikringsselskaber, pro-hold, importører og forhandlere over hele landet !

Vi har serviceret kunder fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Færøerne, Island, Italien, Spanien, Frankrig, Singapore, U.S.A og Australien - så afstand er ikke problemet :-)


Læs mere...


Se mere om vores designafdeling DIISIGN her

Brudstyrketest

Carbon-rep har gennemført et unikt brudstyrke test-projekt hos Teknologisk Institut, så vi kan sikre, at emner der forlader vores værksted, lever op til internationale sikkerhedsstandarder DIN EN14764.

Til trods for at

behovet for reparationer

af carbon-emner er stadig

stigende, har vi valgt at lægge energien i udvikling og design, som kan hjælpe flere.

Vi hjælper dem, der hjælper andre:

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend