Om Carbon-rep

Carbon-rep er startet i 2009 af Industriel designer, Udviklingsingeniør, passioneret mountainbikerytter og instruktør Torben iisager. I dag ejes Carbon-rep af Service Course ApS.

Vores teknikker er udviklet i samarbejde med vores udenlandske samarbejdspartnere, er testet af Teknologisk Institut og er under stadig udvikling til fordel for alle parter. Vi har mange års erfaring i reparationer af cykelrammer, MC-dele, camerastativer, kajakker, dele til racerbiler og meget mere.


Vores værksted i Kokkedal er indrettet specielt til individuelle reparationer.

Den fysiske placering af værkstedet i forbindelse med Service Course cykelværksted og butik, giver dig mulighed for at få professionelle mekanikere til at adskille og samle din cykel i forbindelse med en carbon-reparation. 


Vi samarbejder med forsikringsselskaber, pro-hold, importører og forhandlere over hele landet !

Vi har serviceret kunder fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Færøerne, Island, Italien, Spanien, Frankrig, Singapore, U.S.A og Australien - så afstand er ikke problemet :-)


Læs mere...


Brudstyrketest

Carbon-rep har gennemført et unikt brudstyrke test-projekt hos Teknologisk Institut, så vi kan sikre, at emner der forlader vores værksted, lever op til internationale sikkerhedsstandarder DIN EN14764.

Behovet for reparationer og ændringer af carbon-emner er stadig stigende.

Vi sørger for, at så mange som muligt kan komme videre, så hurtigt som muligt.