Ledige jobs

To medarbejdere til finmotorisk arbejde med carbon-reparationer

Medarbejdere søges til faste stillinger med finmotorisk håndværk på vores specialværksted for carbon-reparationer.


Arbejdes udføres på vores værksted i Nordsjælland i forbindelse med cykelhuset Service Course -  som har salg, museum, cykelmekanisk værksted og specialafdeling for carbon-rep.

Vi er alle kolleger i et dejligt frit miljø.

Carbon-rep beskæftiger sig udelukkende med carbon-reparationer, primært cykelrammer, men også bildele, kajakker, gokarts o.s.v.

Hos Service Course er det mekaniske cykelværksted og carbon-værksted to forskellige værksteder. Der er derfor IKKE tale om et job som cykelmekaniker, så vi er åbne for alle former for erfaring. Det kan fx være pladesmed, autolakerer, møbelsnedker, urmager eller andre med hænderne skruet rigtigt på.

Intet er som udgangspunkt forkert.


Der er meget få personer på verdensplan, som arbejder professionelt med dette, så der er tale om oplæring i bl.a. fiberretning, punktstøbning, taperingsslibning, vandslibning, lakering og alle de andre arbejdsprocesser.

Det er vigtigt at være detaljeorienteret, perfektionist og ordensmenneske.

Med dette på plads og den rette indstilling til en glad hverdag, skal vi nok sørge for, at resten kommer i mål.


Der er næsten frit valg på alle hylder med hensyn til arbejdstid, så en kommende medarbejder kan også findes blandt veteraner, inden for det grå guld, eller andre, som ønsker at arbejde på halv tid.


Skriv til os på job@carbon-rep.dk